Ons café

Café-zaal “FF naar Steef” is een bruisend en veelzijdig café, gelegen in de dorpskern van Hummelo. Hummelo kent een beschermd dorpsgezicht en ons café aan de Dorpsstraat ligt binnen dit beschermd dorpsgezicht. Aan de Dorpsstraat  liggen 7 panden die voorkomen op de lijst Rijksmonumenten plus nog eens 7 panden die op de lijst Gemeentelijke monumenten voorkomen waaronder Café zaal terras FF naar Steef.

Door deze fantastische ligging is het er in de zomer heerlijk vertoeven op het terras en is het 
een uniek start- en rustpunt voor uw wandel- en of fietstocht.  Een gezellig café met o.a.regelmatig thema-avonden, live muziek in de kroeg of in de zaal. Regelmatig houden we  ook  een Pubquiz, een gezellige avond voor iedereen. Door de zaal en het terras is er ontzettend veel mogelijk; feesten, bruiloften, borrels, jubilea of andere bijeenkomsten organiseren wij met alle plezier voor u.

Ook voor snacks kunt u bij ons terecht. Om bij ons te nuttigen of om mee te nemen naar huis. Wat dacht u van Aviko oerfrites, kroketten, frikandellen, kaassoufflés etc….. De spreekwoordelijke gastvrijheid staat bij café-zaal “FF naar Steef” hoog in het vaandel en niets is ons dan ook te veel om het u naar de zin te maken. Ons sfeervolle café (en/of de zaal) is de geschikte locatie om samen met uw collega’s, familie of vrienden een borreltje te drinken, gezellige een potje darten of te feesten!!

En zo langzamerhand een begrip in de regio is ‘Eten wat de pot schaft’. Iedere woensdag en donderdag ( m.u.v. zon- en feestdagen ) kunt u bij ons mee eten voor een zeer aantrekkelijke prijs

In overleg gaan wij ook voor u open buiten de reguliere openingstijden.

BIJ MOOI WEER OOK WEL TERRAS WEER GENOEMD, ZIJN WIJ EERDER GEOPEND!

“Wij hopen u snel te mogen begroeten bij café-zaal-terras “FF naar Steef”!