Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smakelijke fietstocht Brasserie Brût

27 mei 2022>10:00 - 12:00

Brasserie Brût aan de Kilderseweg 19 te Zeddam organiseert op Koningsdag, 27 april 2022 weer hun befaamde ‘Smakelijke fietstocht’. En gezellig uitje wat op Koningsdag waarbij de deelnemers tijdens deze fietstocht verwend worden met diverse lekkere drankjes en hapjes.

De start van de fietstocht van ongeveer 43 is tussen 10:00 en 12:00 uur bij Brasserie Brût aan de Kilderseweg. Daarna fietst u naar de eerste stop en dat is FF naar Steef en daar verwennen wij de deelnemers met een lekker glas wijn, bier of alcohol vrij drankje.

De tweede stop is bij De Kruisberg Horeca Totaal Centrum waar de deelnemers van een huisgemaakt soepje kunnen genieten en daarna fietst u weer naar het eindpunt bij Brasserie Brût in Zeddam. Daar krijgen de deelnemers dan nog een drankje en van Bommel bitterballen  of een vegetarisch alternatief.

Een arrangement kost € 24,50 per persoon en voor de start krijgen de deelnemers koffie of thee met een oranje lekkernij en bij de start krijgen de deelnemers voor onderweg een lekker broodje en flesje water mee.

Let op: Inschrijven tot 25 april via de onderstaande mogelijkheden;

Gegevens

Datum:
27 mei 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Brasserie Brût
Kilderserweg 19
Zeddam, Gelderland
+ Google Maps