Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cocktail workshop

23 maart 2019>20:30 - 22:30

€5

Altijd al de wens gehad om met net zoveel flair als Tom Cruise in de film ‘Cocktail’ drankjes te serveren op je partijtje dan krijg je nu de kans.

FF naar Steef geeft namelijk op 23 maart aanstaande een workshop waar je leert zelf cocktails te maken. Tijdens deze workshop wordt er gegooid met flessen en shakers à la Tom Cruise en drink je er 2 à 3 per persoon. 

Na deze workshop van twee uur kun je zelf cocktails shaken en stirren voor een geslaagde avond en voor de Bob’s onder de deelnemers worden er ook alcohol vrije cocktails gemaakt.

Het wordt een leuke en actieve avond waar we je enkele spectaculaire flairmoves met onbreekbare flessen leren en daarna ga jezelf aan de slag. Er worden een zestal verschillende cocktails gemaakt die je uiteraard zelf mag proeven.

We maken deze avond cocktails uit onze top selectie van de op dit moment meest bekende cocktails. Bij deze workshop is voldoende groepsbegeleiding, een cocktailbar, glaswerk, dranken, ijs, rietjes en garnering inbegrepen. 

Het is een trendy en vernieuwende activiteit die zowel actief als leerzaam is.

De kosten voor deze workshop bedragen € 5,00 per persoon. Geef je op als je dit niet wilt missen! Dat kan via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

 

Gegevens

Datum:
23 maart 2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
http://ffnaarsteef.eu

Organisator

Café-zaal FF naar Steef
E-mail
info@ffnaarsteef.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Café Zaal FF naar Steef
Dorpsstraat 1
Hummelo, Gelderland 6999 AA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie