Kip kerrie met rijst en een halve haan met frites staan deze week op het ‘Eten wat de pot schaft’ menu

Komende woensdag 10 mei kunt u tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ gezellig bij ons aanschuiven voor een kip kerrie met rijst maaltijd en donderdag 11 mei voor een halve haan met frites. Ook afhalen of bezorgen van deze maaltijden is op die dagen mogelijk.

Voor ‘Eten wat de pot schaft’ geldt wel dat je vooraf moet bestellen en bij de bestelling aangeeft of je wil laten bezorgen, komt afhalen of gezellig bij ons om 18:03 uur aanschuift. De tijden om af te  halen en bezorgen zijn woensdag en donderdag tussen 17:00 en 18:30 uur. Graag ook bij de bestelling de gewenste tijd voor afhalen en bezorgen doorgeven. Schuift u op deze dagen gezellig bij ons aan dan krijgt u ook nog wat lekkers na!

Eten wat de pot schaft maaltijden voor deze week:

Woensdag 10 mei 2023 – Kip kerrie met rijst en doperwten

Donderdag 11 mei 2023 – Halve haan met frites en sla

Bestellingen kun je op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of stuur een appje (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72
  • of  06 – 57 56 05 09

Kosten voor een Eten wat de pot schaft maaltijd zijn  € 10,00 per persoon. Wil je ook mee-eten, geef je dan op!