Vrijdag 28 april serveren wij een schnitzelmenu in plaats van kibbeling

Komende vrijdag 28 april staat de visboer niet op zijn bekende stek in Hummelo. Dus geen kibbeling menu die dag maar we hebben een smakelijk alternatief. We serveren die dag dan een schnitzel met champignonroomsaus, aardappelgarnituur en sla.

Als je komende vrijdag ook wil mee eten geef je dan uiterlijk tot 12:00 uur die dag op. Je kunt de maaltijd nuttigen bij FF naar Steef, maar afhalen of laten bezorgen is ook mogelijk. Graag bij reservering aangeven wat u voorkeur is, afhalen of bezorgen of bij ons aanschuiven. Schuif je gezellig bij ons aan in het café dan is er ook een lekker toetje na. 

Bestellingen kun je tot op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of stuur een appje (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72
  • of  06 – 57 56 05 09