Maaltijden ‘Eten wat de pot schaft’ voor de komende twee weken

In dit bericht vind u de maaltijden die tijdens FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ op tafel komen. Op 8 maart is dat beenham met mosterdsaus, en donderdag 9 maart eten we spareribs. De week erop maken we op woensdag 15 maart Chili con carne en donderdag 16 maart een gehaktbal met rode kool.

Voor ‘Eten wat de pot schaft’ geldt wel dat je vooraf moet bestellen en bij de bestelling aangeeft of je wil laten bezorgen, komt afhalen of gezellig bij ons om 18:03 uur aanschuift. De tijden om af te  halen en bezorgen zijn woensdag en donderdag tussen 17:00 en 18:30 uur. Graag ook bij de bestelling de gewenste tijd voor afhalen en bezorgen doorgeven. Schuift u op deze dagen gezellig bij ons aan dan krijgt u ook nog wat lekkers na!

Eten wat de pot schaft maaltijden voor deze week:

Woensdag 8 maart 2023 – Beenham met mosterdsaus, aardappelgarnituur en haricot vert rolletjes

Donderdag 9 maart 2023 -Spareribs, aardappelgarnituur en sla

In week 9 zijn op woensdag 15 maart de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap en is de zaal van FF naar Steef in gebruik als stemlokaal. Toch is er ‘s avonds een editie van ‘Eten wat de pot schaft’ want verkiezingen en ‘Eten wat de pot schaft’ is leuk om te combineren.

De maaltijden die week zijn:

Woensdag 15 maart 2023 – Chili con carne met rijst ( Deze maaltijd is ook vega te bestellen)

Donderdag 16 maart 2023 – Gehaktbal met gekookte aardappelen, rode kool en appelmoes

Bestellingen kun je tot op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of stuur een appje (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72
  • of  06 – 57 56 05 09

Kosten voor een Eten wat de pot schaft maaltijd zijn  € 10,00 per persoon. Wil je ook mee-eten, geef je dan op!