Beenham van de grill en kipsaté met frites zetten we deze week tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ op tafel

Schuif deze week weer gezellig bij ons aan tijdens ‘Eten wat de pot schaft’.  Samen in ons café genieten van een lekkere maaltijd voor een betaalbare prijs. Woensdag 30 november eten we beenham van de grill en donderdag 1 december kipsaté met frites. Afhalen of bezorgen van de maaltijden is ook mogelijk.

Voor ‘Eten wat de pot schaft’ geldt wel dat je vooraf moet bestellen en bij de bestelling aangeeft of je wil laten bezorgen, komt afhalen of gezellig bij ons om 18:03 uur aanschuift. De tijden om af te  halen en bezorgen zijn woensdag en donderdag tussen 17:00 en 18:30 uur. Graag ook bij de bestelling de gewenste tijd voor afhalen en bezorgen doorgeven. Schuift u op deze dagen gezellig bij ons aan dan krijgt u ook nog wat lekkers na!

Eten wat de pot schaft maaltijden voor deze week:

Woensdag 30 november 2022  – Beenham van de grill met daarbij aardappelgarnituur en rauwkost

Donderdag 1 december 2022 – Kipsaté met frites en aangemaakte sla

Bestellingen kun je tot op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of je kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76          72  of  06 – 57 56 05 09

Kosten voor een Eten wat de pot schaft maaltijd zijn  € 10,00 per persoon. Wil je ook mee-eten, geef je dan op!

En ook dit jaar komt er weer een speciale editie van ‘Eten wat de pot schaft’ namelijk ‘Eten wat de Kerstpot schaft’. Op woensdag 21 december en donderdag 22 december kunt u aanschuiven voor een Kerstdiner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht buffet en dessert.

Het voorgerecht en dessert serveren wij uit u kunt zelf u hoofdgerecht samenstellen aan het buffet. Kosten zijn € 19,95 per persoon per diner en u kunt zich hiervoor vanaf nu al opgeven.