Eten wat de pot schaft maaltijden voor deze week zijn zuurkoolschotel en huisgemaakte nasi

Ook deze week kunt u weer gezellig bij ons aanschuiven tijdens ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag 23 november eten we een ‘aangeklede’  zuurkool schotel en donderdag 24 november onze befaamde huisgemaakte nasi. Afhalen of bezorgen is die dagen ook mogelijk.

Voor ‘Eten wat de pot schaft’ geldt wel dat je vooraf moet bestellen en bij de bestelling aangeeft of je wil laten bezorgen, komt afhalen of gezellig bij ons om 18:03 uur aanschuift. De tijden om af te  halen en bezorgen zijn woensdag en donderdag tussen 17:00 en 18:30 uur. Graag ook bij de bestelling de gewenste tijd voor afhalen en bezorgen doorgeven. Schuift u op deze dagen gezellig bij ons aan dan krijgt u ook nog wat lekkers na!

Eten wat de pot schaft maaltijden voor deze week:

Woensdag 23 november 2022  – aangeklede zuurkoolschotel

Donderdag 17 november 2022 – Huisgemaakte nasi met saté, satésaus, Atjar Tjampoer en kroepoek

Bestellingen kun je tot op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of je kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76          72  of  06 – 57 56 05 09

Kosten voor een Eten wat de pot schaft maaltijd zijn  € 10,00 per persoon. Wil je ook mee-eten, geef je dan op!

En ook dit jaar komt er weer een speciale editie van ‘Eten wat de pot schaft’ namelijk ‘Eten wat de Kerstpot schaft’. Op woensdag 21 december en donderdag 22 december kunt u aanschuiven voor een Kerstdiner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht buffet en dessert.

Het voorgerecht en dessert serveren wij uit u kunt zelf u hoofdgerecht samenstellen aan het buffet. Kosten zijn € 19,95 per persoon per diner en u kunt zich hiervoor vanaf nu al opgeven.