Dancing with the Hummelse stars

Binnenkort starten we met een beginnerscursus Quickstep en Cha cha. Altijd al met je vader-moeder-opa-oma-leukste buurvrouw over de dansvloer willen suizen, maar kunnen jullie elkaars ritme niet vinden? Dat kan wel eens komen omdat de ene helft van Hummelo de zogeheten ‘bruiloftsdans’ (ofwel stap-stap-tik stap-stap-tik) danst en de andere helft van Hummelo de klassieke quickstep (zij-sluit-zij-achter zij-sluit-zij-voor) danst.

 
Tijdens de danslessen ( voor zowel singles als paren )gaan we dit eens recht trekken en zorgen we dat iedereen de passen van die klassieke quickstep gaat leren.
 
Uiteraard is er na de dansles nog voldoende ruimte om met elkaar de bruiloftsdans te gaan doen! 
 
En denk je nou, wat is dat nou voor een gedoe met dat stappen en passen? Geloof ons, iedere avond na de dansles ga je met die riedeltjes in je hoofd slapen en je gaat ze de rest van je leven kunnen dromen! Het is haast fietsen!
 
De  cursus start op de cursusavond om 19:30 uur en u kunt zich voor de cursus aanmelden via info@ffnaarsteef.nl. De cursusdata zijn:
  • 2 oktober
  • 16 oktober
  • 30 oktober
  • 13 november

Deelname kosten zijn € 15,00 per persoon en zowel singles al paren kunnen aan deze cursus deelnemen.