Woensdag kunt u bij ons aanschuiven voor varkenshaaspuntjes in roomsaus en donderdag voor bruine bonen of sla met karnemelksaus

De maaltijden voor ‘Eten wat de pot schaft’ voor deze week zijn; woensdag 10 augustus varkenshaaspuntjes in roomsaus en donderdag 11 augustus is er keuze uit bruine bonen met karnemelksaus of sla met karnemelksaus.

Voor ‘Eten wat de pot schaft’ geldt wel dat je vooraf moet bestellen en bij de bestelling aangeeft of je wil laten bezorgen, komt afhalen of gezellig bij ons om 18:03 uur aanschuift. De tijden om af te  halen en bezorgen zijn woensdag en donderdag tussen 17:00 en 18:30 uur. Graag ook bij de bestelling de gewenste tijd, tussen 17:00 en 18:30 uur, doorgeven. Schuift u op deze dagen gezellig bij ons aan dan krijgt u ook nog wat lekkers na!

Eten wat de pot schaft maaltijden voor deze week:

Woensdag 10 augustus 2022 – Varkenshaaspuntjes in roomsaus met daarbij aardappelgarnituur en warme groente.

Donderdag 11 augustus 2022 – Kun je kiezen uit bruine bonen met karnemelksaus, spekjes, verse worst en gekookte aardappelen of sla met met karnemelksaus, spekjes, verse worst en gekookte aardappelen. Lust je geen karnemelksaus dan is er ook jus.

Bestellingen kun je tot op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of je kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76          72  of  06 – 57 56 05 09

Kosten voor een Eten wat de pot schaft maaltijd zijn  € 10,00 per persoon. Wil je ook mee-eten, geef je dan op!