Vive la France Hummelo twee dagen een brocante fair en kunstmarkt met een Frans tintje

Zaterdag 9 en zondag 10 juli gaat na twee jaar onderbreking Vive la France weer van start. Een brocante fair door kenners zeer gewaardeerd vanwege het kwalitatief hoogstaande aanbod in combinatie met een kunstmarkt, muziek, theater en streekproducten.

Op de brocante markt is plaats voor ongeveer 100 standhouders die daar onder meer linnengoed uit grootmoederstijd, antiek servies, sieraden, vintagepoppen, kleding en meubels aanbieden. 

In en rond de kerk is een prominente plek voor gereserveerd voor uiteenlopende creatieve vaardigheden. Kunstenaars nemen u daar mee naar hun belevenis hoe hun werk tot stand is gekomen.

Tevens zijn er optredens van diverse artiesten die u muzikaal of met acts vermaken. Bij FF naar Steef en achter op het plein bij de Gouden Karper zijn vaste plekken waar wordt opgetreden.

Tussen de stands van de brocanteurs vind u ook stands met streekproducten en bij FF naar Steef waar het terras ook een Frans tintje krijgt is er dit weekend ook een menukaart met Franse lekkernijen.

De donderdag voor de sfeervolle markt is er ook nog “Table d’Hôte” waarme op het terras van de Gouden Karper van een 3 gangen menu kan genieten. Dit evenement is echter al volgeboekt.

Ook is er die avond nog een Cinema en plein air, ofwel een film in de open lucht. Hier wordt de film Le Fabuleux Destin ‘d Amélie vertoont. Deze film wordt achter de kerk aan de Dorpsstraat vertoond en moet u zelf een stoel, kussen of dekentje meenemen.

Entree voor Vive la France is € 5,00 per persoon per dag ( Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.  Rond de Dorpsstraat, waar het evenement plaatsvindt zijn er parkeerplekken waar u voor € 5,00 u auto kunt parkeren.

Alle informatie over Vive la France kunt u vinden op de website van de organisatie waar u ook al uw entreebewijs kunt aanschaffen.