Komende woensdag kunt u kiezen uit een kipgehaktburger of varkenslever en donderdag is er pasta carbonara

Eten wat de pot schaft heeft woensdag 30 juni een keuzemenu. U kunt kiezen uit een kipgehaktburger met verse groente of varkenslever met gebakken ui en spek. Donderdag 1 juli maken we lekkere pasta carbonara.

Voor ‘Eten wat de pot schaft’  geldt wel dat je vooraf moet bestellen en bij de bestelling aangeeft of je wil laten bezorgen, dat je komt afhalen of gezellig op ons terras of in het café een hapje komt eten.

Woensdag 30 juni 2021 een heerlijke kipgehaktburger met daarbij gebakken aardappels en verse groente. Maar u mag ook kiezen en is er in plaats van een kipgehaktburger ook varkenslever met gebakken ui en spek. Graag even bij uw bestelling aangeven wat uw keuze is

Donderdag 1 juli Pasta carbonara

Bestellingen kun je tot op de dag zelf tot 12:00 uur aan ons doorgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of je kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Kosten voor een maaltijd zijn € 9,50 per persoon. Wil je ook mee-eten, geef je dan op!

Wij verwelkomen we weer iedereen bij FF naar Steef. Vanaf 5 juni zijn we woensdags tot en met zaterdag geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur. Op zondag zijn we open van 11:00 tot 22:00 uur. Ook is het café weer open en vanaf zaterdag 26 juni hanteren we weer de normale sluitingstijden zoals voor de pandemie. 

W