Huisgemaakte nasi op woensdag en een Jägerschnitzel op donderdag staan deze week op onze menukaart

U kunt deze week weer gezellig bij ons aanschuiven voor huisgemaakte nasi. Dat staat komende woensdag op het menu of donderdag voor een lekkere Jägerschnitzel. Maar afhalen of laten bezorgen kan natuurlijk ook.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 14 oktober 2020; Huisgemaakte nasi met daarbij saté en satésaus, Atjar Tjampoer en kroepoek. Schuift u die dag gezellig bij ons aan dat krijgt u nog iets lekkers na.

Donderdag 15 oktober 2020;  is er een Jägerschnitzel met daarbij aardappelgarnituur en rauwkost. En zit u die dag gezellig bij ons aan tafel dan krijgt u tomatensoep vooraf

Vrijdag 16 oktober 2020 kunt u bij ons weer kibbeling van de visboer eten met daarbij frites en sla. Dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En we gaan nog steeds door met bezorgen of afhalen op de woensdag en donderdag. We begrijpen dat nog steeds niet iedereen het aandurft of aankan om naar FF naar Steef te komen.

Let op! Vanaf 1 oktober 2020 is er een prijsverhoging voor de maaltijden van ‘Eten wat de pot schaft’. Een menu kost dan geen € 8,50 maar € 9,50 per persoon.