Eten wat de pot schaft biedt woensdag huisgemaakte lasagne en donderdag pasta met zalm

Weer twee heerlijke maaltijden staan er deze week bij ‘Eten wat de pot schaft’ op de kaart. Woensdag huisgemaakte lasagne en  donderdag een lekkere pasta met zalm. U kunt beide dagen bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 30 september 2020; Huisgemaakte lasagne met daarbij stokbrood kruidenboter en sla. Schuift u die dag gezellig bij ons aan dat krijgt u uiensoep vooraf.

Donderdag 1 oktober 2020 een lekkere pasta met zalm en rauwkost. En zit u die dag gezellig bij ons aan tafel dan krijgt u een toetje na.

Vrijdag 2 oktober 2020 kunt u bij ons weer kibbeling van de visboer eten met daarbij frites en sla. Dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En we gaan nog steeds door met bezorgen of afhalen op de woensdag en donderdag. We begrijpen dat nog steeds niet iedereen het aandurft of aankan om naar FF naar Steef te komen.

Let op! Vanaf 1 oktober 2020 is er een prijsverhoging voor de maaltijden van ‘Eten wat de pot schaft’. Een menu kost dan geen € 8,50 maar € 9,50 per persoon.