Kom woensdag genieten van spareribs of spareribs XL donderdag eten we braadworst met curry

Komende woensdag 16 september zetten we spareribs op tafel en op de donderdag erna een lekkere braadworst met curry.  U kunt beide dagen bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 16 september 2020; Lekker kluiven aan spareribs met daarbij rauwkost en aardappelgarnituur. En voor de grote eters is spareribs XL ook mogelijk voor een meerprijs van € 4,50  p.p. Schuift u die dag gezellig bij ons aan dat krijgt u ook nog iets lekkers na.

Donderdag 17 september 2020 eten we een braadworst met curry plus aardappelgarnituur  en gemengde sla. En als u die dag gezellig met ons mee eet in het café dan krijgt u ook nog een nagerecht

Vrijdag 18 september 2020 kunt u bij ons weer kibbeling van de visboer eten met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En we gaan nog steeds door met bezorgen of afhalen op de woensdag en donderdag. We begrijpen dat nog steeds niet iedereen het aandurft of aankan om naar FF naar Steef te komen.