Zondag 6 september; Fietstochtspel Hummelo, daar wil je toch bij zijn!

Dat mag dan ook wel eens. Een keertje goed nieuws want het Fietstochtspel dat gepland stond op zondag 6 september gaat door. Tenminste als de weergoden het die dag toelaten.

Er is een fantastische route uitgezet en die kun je gaan fietsen vanaf 12:00 uur. Maximaal kunnen er 6 personen zich als groep inschrijven. ( Dat is inclusief kinderen die in de groep willen deelnemen ).

Inschrijfkosten zijn € 3,= per volwassene en inschrijven kan vanaf heden via fietstochthummelo@outlook.com  of met een inschrijfformulier dat bij FF naar Steef in het café klaar ligt. De inschrijving sluit op vrijdag 4 september – Uw startnummer en starttijd krijgt op op zaterdag 5 september

De start is tussen 12:00 en 14:00 uur bij café zaal terras FF naar Steef aan de Dorpsstraat 1 te Hummelo

Dit evenement is in de open lucht en is dus afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer zal de tocht niet door gaan. Deze beslissing wordt gedaan door de organisatie die zich ook net als FF naar Steef houden aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Meer informatie is ook te vinden op deze Facebookpagina