Woensdag maken we een aardappelpannetje en donderdag is er huisgemaakte lasagne

Twee smakelijke menu’s deze week bij ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag maken we een aardappelpannetje met onder meer stukjes varkensvlees en paprika en donderdag kan men weer genieten van onze huisgemaakte lasagne. U kunt bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 19 augustus 2020; Een heerlijk aardappelpannetje gemaakt van aardappeltjes, stukjes varkensvlees, spekjes, paprika, ui en champignons. Daarbij nog rauwkost en schuift u die dag gezellig bij ons aan dat krijgt u ook nog iets lekkers na.

Donderdag 20 augustus 2020 onze befaamde huisgemaakte lasagne met daarbij stokbrood, kruidenboter en sla En als u die dag gezellig met ons mee eet in het café dan krijgt u ook nog een nagerecht

Vrijdag 21 augustus 2020 kunt u bij ons weer kibbeling van de visboer eten met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En we gaan nog steeds door met bezorgen of afhalen op de woensdag en donderdag. We begrijpen dat nog steeds niet iedereen het aandurft of aankan om naar FF naar Steef te komen.