U kunt deze week genieten van een schnitzel met champignon roomsaus en een rijk gevulde pastasalade

Deze week kunt u woensdag een lekkere schnitzel met champignon roomsaus bestellen en op donderdag een rijk gevulde pastasalade. U kunt bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 12 augustus 2020; Staat op het menu een schnitzel met champignon roomsaus. Daarbij doen we aardappelgarnituur en sla. Schuift u die dag gezellig bij ons aan dat krijgt u ook nog iets lekkers na.

Donderdag 13 augustus 2020 maken we een pastasalade. Dit is een rijk gevulde maaltijdsalade met daarbij stokbrood en kruidenboter. En u die dag gezellig met ons mee in het café dan krijgt u groentesoep vooraf.

Vrijdag 14 augustus 2020 kunt u bij ons weer kibbeling van de visboer eten met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En we gaan nog steeds door met bezorgen of afhalen op de woensdag en donderdag. We begrijpen dat nog steeds niet iedereen het aandurft of aankan om naar FF naar Steef te komen.