Deze week gaan we voor kip-kerrie met rijst en spareribs met rauwkost

Twee lekkere maaltijden staan er deze week op de menukaart van ‘Eten wat de Pot schaft’.  Woensdag eten we kip-kerrie met rijst en donderdag spareribs (of spareribs XL) met rauwkost. U kunt bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 5 augustus 2020; staat op het menu kip-kerrie met rijst en doperwten. Schuift u die dag gezellig bij ons aan dat krijgt u ook nog iets lekkers na.

Donderdag 6 augustus 2020 Eten we spareribs met rauwkost en aardappelgarnituur. En voor degene met grote trek maken we voor € 4,50 meer per persoon spareribs XL. Schuift u gezellig bij ons aan dan is er ook nog iets lekkers na.

Vrijdag 7 augustus 2020 kunt u bij ons weer kibbeling van de visboer eten met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Let op aankomende week kunnen wij vanaf maandag 3 tot en met woensdag 5 augustus helaas uw email berichten niet beantwoorden. Mocht u wel via de mail een bestelling of reservering plaatsen dan rekenen we op u.

Reserveringen via WhatsApp via de boven genoemde nummers kunnen we in die periode wel beantwoorden

En we gaan nog steeds door met bezorgen of afhalen op de woensdag en donderdag. We begrijpen dat nog steeds niet iedereen het aandurft of aankan om naar FF naar Steef te komen.