De menu’s voor deze week zijn Stimp Stamp met verse worst en varkensrollade met boontjes

De ‘Eten wat de pot schaft’ menu’s voor deze week zijn; woensdag stamppot rauwe andijvie (Stimp Stamp) en donderdag varkensrollade met champignonroomsaus en boontjes. U kunt bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De complete menu’s voor deze week bij ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 22 juli 2020 maken we Stimp Stamp ( dat is stamppot rauwe andijvie ) met daarbij verse worst, spekjes en jus. En schuift u deze dag gezellig bij ons aan dan is er ook nog iets lekkers na.

Donderdag 23 juli 2020  eten we varkensrollade met champignonroomsaus met daarbij aardappelgarnituur en boontjes. Eet u die dag gezellig met ons mee in het café dan krijgt u ook nog groentesoep vooraf.

Vrijdag 24 juli 2020 kunt u bij ons weer kibbeling eten van de visboer met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Ter informatie; We gaan nog steeds door met bezorgen en afhalen op de woensdag en donderdag. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat nog niet iedereen het aandurft of aankan om naar ons café te komen