Deze week op het menu van Eten wat de pot schaft, spareribs of spareribs XL en Chili con carne

Deze week kunt u bij ‘Eten wat de pot schaft’ woensdag genieten van spareribs en donderdag maken we Chili con carne met rijst. U kunt bij ons aanschuiven om 18:03 uur of de maaltijd komen afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 15 juli 2020 staan er spareribs op de menukaart met daarbij rauwkost en aardappelgarnituur. En schuift u die dag bij ons aan dan krijgt u ook nog een toetje. En flinke trek, dan kunt u ook kiezen voor spareribs XL voor slechts € 4,50 meer per persoon. Geef dit wel aan bij u reservering of bestelling.

Donderdag 16 juli 2020 eten we Chili con carne met rijst en als u die dag gezellig bij ons aanschuift dan is er kippensoep vooraf.

Vrijdag 17 juli 2020 kunt u bij ons weer kibbeling eten van de visboer met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Ter informatie; We gaan voorlopig door met bezorgen en afhalen op de woensdag en donderdag. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat nog niet iedereen het aandurft of aankan om naar ons café te komen