Stoofvlees met aardappelgarnituur en huisgemaakte nasi staan deze week op het menu

Ook deze week biedt het wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’ van FF naar Steef weer 3 keuze mogelijkheden; U kunt bij ons aanschuiven ( om 18:03 uur), zelf afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 8 juli 2020 is er stoofvlees met aardappelgarnituur en rauwkost. En voor degene die deze dag gezellig bij ons aanschuiven is er nog groentesoep vooraf.

Donderdag 9 juli 2020; eten we huisgemaakte nasi met saté, satésaus, Atjar Tjampoer en kroepoek plus een nagerecht voor de de gasten die bij ons zijn aangeschoven.

Vrijdag 10 juli 2020 kunt u bij ons weer kibbeling eten van de visboer met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Ter informatie; We gaan voorlopig door met bezorgen en afhalen op de woensdag en donderdag. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat nog niet iedereen het aandurft of aankan om naar ons café te komen