Deze week bij eten wat de pot schaft; woensdag een schnitzel en donderdag kip-kerrie met rijst

Ook deze week biedt het wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’ van FF naar Steef weer 3 keuze mogelijkheden; U kunt bij ons aanschuiven ( om 18:03 uur), zelf afhalen of laten bezorgen.

Voor alle 3 de mogelijkheden geldt nog steeds dat u moet reserveren en bij uw reservering aan dient te geven van welke mogelijkheid u gebruik wenst te maken.

De menu’s voor deze week van ‘Eten wat de pot schaft’ regulier, bezorgen of afhalen. 

Woensdag 24 juni 2020 staat op het menu een lekkere schnitzel met champignonroomsaus, aardappelgarnituur en sla. En als u die dag gezellig bij ons aanschuift is er ook nog iets lekkers na!

Donderdag 25 juni 2020; maken we kip-kerrie met rijst en doperwten. Voor degene die deze dag gezellig hebben aangeschoven is er nog een nagerecht.

Vrijdag 26 juni 2020 kunt u bij ons weer kibbeling eten van de visboer met daarbij frites en sla, dit kan niet afgehaald of bezorgd worden

Hoe te bestellen of reserveren?

Uw bestelling of reservering kunt u tot op de dag zelf tot 12:00 uur opgeven;

  • Via de mail,  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl
  • Of bellen naar het nummer van Steef 06 – 30 40 76 72.
  • Of u kunt u een appje sturen (dat gaat  sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Ter informatie; Ook na 1 juli gaan we door met bezorgen en afhalen op de woensdag en donderdag. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat nog niet iedereen het aandurft of aankan om naar ons café te komen