Menu’s van ‘Eten wat de pot schaft’; woensdag pot-au-feu en donderdag kip tandoori

De Franse en Indiase keuken bepalen deze week de menukaart van ‘Eten wat de pot schaft’ want woensdag maken we ‘pot-au-feu een Franse stoofpot van vlees en groente en donderdag staat er kip tandoori op het menu.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 11 maart beginnen we de maaltijd met groentesoep en het hoofdgerecht is ‘pot-au-feu een Franse stoofpot van vlees en groente

Donderdag 11 maart  eten we vooraf uiensoep en de hoofdmaaltijd is kip tandoori

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 11 maart  tot 12 uur die dag en voor donderdag 12 maart eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 13 maart rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09