Vier Special Money in Money out darttoernooien met Veltins Pubs Tour Card als bonus

Vanaf 20 maart, 4 weken achter elkaar, een FF naar Steef SPECIAL Money in Money out dartstoernooi. Die vier vrijdagen wordt een speciaal dartstoernooi omdat er naast de prijzenpot (inleggeld=prijzengeld) voor de winnaar ook een VELTINS PUBS TOUR CARD klaar ligt.

Op 22 en 24 mei wordt er in ons café de finale gespeeld van het Veltins Pubs Darts Championship, een zeer ludiek dartstoernooi met een totale prijzenpot van € 2.500,= in geld en goederen.

Aan dit toernooi kun je alleen meedoen als je in het bezit bent van zo een Veltins Pubs Tour Card waarvan FF naar Steef er 4 tot zijn beschikking heeft.

Op 4 avonden speel je iedere keer om 1 Tour Card die de winnaar van het Special Money in Money out toernooi in ontvangst mag nemen.

Het toernooi begint zoals iedere vrijdagavond met een poulefase met aansluitend de finale ronden. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich inschrijven voor dit toernooi dat om 20:00 uur begint.

LET OP DEELNAME AAN DIT TOERNOOI KAN ALLEEN DOOR MIDDEL VAN VOORAF INSCHRIJVEN.

Vooraf aanmelden doe je via info@ffnaarsteef.nl op bel tijdens openingstijden naar het café of naar Steef of via de onderstaande links op de Facebookpagina. Geef bij aanmelding aan vaan welke kwalificatieavond(en) je mee gaat doen.

Inschrijving sluit op de vrijdag van het toernooi om 12:00 uur, dat wil zeggen;

Inschrijfgeld is € 7,= per deelnemer ( Dit is voor de prijzenpot  – deelname aan het Veltins Pubs Darts Championship is gratis )