Derde Veltins Pubs Darts Championship het meest ludieke darttoernooi van deze regio

Vrijdag 22 en zondag 24 mei wordt bij ons weer het de finale gehouden van het 3de Veltins Pubs Darts Championship toernooi. Dit is het meest ludieke dartstoernooi van deze regio met prijzen voor iedere deelnemer aan de finale.

Plaats jij je voor het derde Veltins Pubs Darts Championship?  Want je kunt alleen maar deelnemen aan dit toernooi als je een VELTINS PUBS TOUR CARD hebt bemachtigd.

Deze Tour Cards worden beschikbaar gesteld aan relaties van de Terborgse Wijncentrale. Deze cafés, club- buurthuizen, voetbalverenigingen of andere horeca gelegenheden organiseren op hun beurt een kwalificatietoernooi of meerdere toernooien om zo een Veltins Pubs Tour Card te winnen.

Ook bij ons worden er een aantal kwalificatieronden gehouden, dus houdt onze website en/of Facebookpagina’s in de gaten voor de speeldata.

LET OP !! AAN DEZE TOERNOOIEN KUNNEN ALLEEN AMATEUR DARTERS MEEDOEN 

Heb je een Tour Card gewonnen dan kom je op 22 mei of 24 mei meedoen aan het finaletoernooi. Verdeeld over 2 dagen spelen 128 deelnemers ingeloot in 16 poules van elk vier spelers voor een plek bij de laatste 64 spelers.

Per dag plaatsen 32 spelers zich voor het play off toernooi. Dat betekent dat de deelnemers die op vrijdagavond 22 mei hun wedstrijden spelen en zich plaatsen op zondag 24 mei om 14:30 uur terug moeten komen voor het play off toernooi. Deze spelen dan vanaf 15:00 uur, met de spelers en speelsters die zich zondag plaatsen, het play off toernooi tot en met de finale.

Deelname aan het finaletoernooi is gratis en je kunt er alleen aan deelnemen op vertoon van je gewonnen Veltins Pubs Tour Card.

Er is een totale prijzenpot van € 2.500,= in geld en goederen en voor iedere deelnemer ligt er een prijsje klaar.

De finales worden in ons café aan de  Dorpsstraat 1 te Hummelo gespeeld en op onze website, www.ffnaarsteef.eu  lees je binnenkort de, aan het Veltins Pubs Darts Championship, deelnemende horeca gelegenheden waar je een Tour Card kunt winnen.

Op de finaledagen zorgen wij voor een passende aanbieding voor een hapje en drankje. Hierover binnenkort meer!