Kom deze week gezellig mee eten, want woensdag eten we een karbonade met kool en donderdag een stoofpotje Stroganoff

Geen zin in te koken deze week schuif dan op onze ‘Eten wat de pot schaft’ dagen gezellig aan. Komende woensdag eten we een karbonade uit de jus met kool à la crème en donderdag maken we een stoofpotje Stroganoff.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 19 februari is het voorgerecht tomatensoep en het hoofdgerecht is een karbonade uit de jus met daarbij kool à la crème en aardappelgarnituur

Donderdag 20 februari kunt u komen genieten van een stoofpotje Stroganoff en we sluiten dit smakelijk gerecht af met een lekker toetje

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 19 februari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 20 februari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 21 februari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09