Huisgemaakte nasi met saté en boerenkool met worst staan deze week op ons menu

Schuif deze week weer gezellig aan tijdens ‘Eten wat de pot schaft’! Op het menu voor deze week staat woensdag huisgemaakte nasi met saté en donderdag boerenkool met spek en worst.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 12 februari kunt u aanschuiven voor onze huisgemaakte nasi met daarbij saté en alles wat er verder nog bij hoort. We sluiten de maaltijd af met een lekker toetje.

Donderdag 15 februari  een oer Hollands gerecht, boerenkool met spekjes er door en daarbij een stuk rookworst. En om de maaltijd compleet te maken is er nog een nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 12 februari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 13 februari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 14 februari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09