Menu ‘Eten wat de pot schaft’; woensdag een schnitzel met champignon roomsaus en donderdag gehaktbal met rode kool

Op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’ staat voor deze week; komende woensdag een schnitzel met champignon roomsaus en sla en donderdag eten we een gehaktbal met gekookte aardappelen en rode kool.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 5 februari een lekkere schnitzel met champignon roomsaus. Daarbij serveren we frites en sla en sluiten de maaltijd af met wat lekkers na

Donderdag 6 februari  eten we een gehaktbal met daarbij gekookte aardappelen rode kool en appelmoes. Als nagerecht is er weer een toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 5 februari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 6 februari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 7 februari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09