Deze week op woensdag een huisgemaakte hamburger speciaal en donderdag is het stampottendag

U kunt deze week weer lekker bij ons komen eten want op het ‘Eten wat de pot schaft’ menu staat woensdag een huisgemaakte hamburger speciaal en donderdag maken we stamppot hutspot en zuurkool.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 29 januari is het voorgerecht tomatensoep en de hoofdmaaltijd is een huisgemaakte hamburger speciaal met gebakken uienringen, mayonaise en ketchup of curry met daarbij frites en rauwkost.

Donderdag 30 januari komt er hutspot en zuurkool op tafel met daarbij verse worst en rookworst jus en tafelzuren. We sluiten deze maaltijd af met iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 29 januari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 30 januari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 31 januari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09