Deze week kunt u op woensdag aanschuiven voor lasagne met stokbrood en donderdag kip-kerrie met rijst

Ook deze week kunt u op onze ‘Eten wat de pot schaft’ dagen weer aanschuiven voor twee lekkere maaltijden. Woensdag maken we lasagne met stokbrood en sla en donderdag kip-kerrie met rijst en doperwten.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 22 januari eten we lasagne met daarbij stokbrood, kruidenboter en sla. De maaltijd sluiten we met iets lekkers af.

Donderdag 23 januari  komt er kip-kerrie op tafel met daarbij rijst en doperwten. En ook hier weer een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 22 januari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 23 januari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 24 januari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09