Deze week kunt u aanschuiven voor uiensoep en kippannetje en beenham met mosterdsaus

Op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’ staat komende woensdag uiensoep vooraf en de hoofdmaaltijd is een kippannetje van Oosterse kipfilet. Donderdag eerst champignonsoep en daarna serveren we beenham met mosterdsaus.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 15 januari krijgt u vooraf uiensoep en het hoofdgerecht is een kippannetje vaan Oosterse kipfilet en wokgroente.

Donderdag 16 januari  een champignonsoep vooraf en de hoofdmaaltijd is beenham met mosterdsaus, pommes Parisiennes en sla

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 15 januari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 16 januari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 10 januari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

En heeft u al gereserveerd voor ons wilddiner? Zaterdag 18 januari om 18:03 uur kunt u bij ons aan tafel voor ‘Voisin de menu sauvage Joost’ een geweldig lekker 5 gangen menu dat is samengesteld uit de volgende gangen;

Voisin de menu sauvage Joost

Frisse najaarssalade met duivenborst, carpaccio, paté, toast en boter

*************************************************************

Bospaddenstoelensoep

*************************************************************

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Wildzwijnspeper

Wildgarnituur

*************************************************************

Crêpe du Steef

*************************************************************

Koffie met friandises

 

Kosten voor dit diner zijn € 22,50 per persoon

Ook stellen wij voor deze avond een mooi wijnarrangement samen als u daar ook van wilt genieten kost dit € 12,50 per persoon.

Wilt u ook gezellig mee komen eten die avond geef u dan tijdig op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09