Woensdag aanschuiven voor boerenkool en donderdag kippensoep en varkenshaaspuntjes

Ook deze week weer twee smakelijke menu’s voor ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag eten we boerenkool met spekjes erdoor en donderdag beginnen we met kippensoep en daarna varkenshaaspuntjes met Stroganoffsaus.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 8 januari komt er boerenkool met spekjes erdoor op tafel met daarbij een stuk rookworst en sluiten we af met iets lekkers.

Donderdag 9 januari  beginnen met met kippensoep en het hoofdgerecht is varkenshaaspuntjes met Stroganoffsaus. Daarbij serveren we pommes Duchesse en bloemkool in roomsaus.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 8 januari  tot 12 uur die dag en voor donderdag 9 januari eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op die dag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 10 januari rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

LET OP!!

Komende dinsdag publiceren we een nieuw bericht op onze site en krijgen de mensen die in onze maillist staan een berichtje met betrekking tot ons wilddiner en wijnarrangement dat 18 januari aanstaande om 18:03 uur plaatsvindt.

In dit bericht het wildmenu en de kosten hiervoor.