Donderdag 2 januari gaan we weer over tot de orde van de dag

We hebben al een paar drukke dagen achter de rug en liggen er nog een paar in het verschiet maar vanaf donderdag 2 januari pakken we de draad weer op en gaan we weer over tot de orde van de dag zoals de wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

Het menu voor deze week: 

Donderdag 2 januari serveren wij u een lekkere schnitzel met champignonroomsaus. Met daarbij frites en sla en sluiten we af met ijs als toetje

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt donderdag aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren tot en met donderdag 2 januari 2020 uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Let op! Komende vrijdag 3 december geen plateservice van de visboer!

En noteer vast in uw agenda:

Zaterdag 18 januari 2020 is er vanaf 18:03 uur een Wilddiner – Meer informatie volgt binnenkort

Voor nu wensen we iedereen een goede jaarwisseling toe, en graag tot volgend jaar.