Vijfde FF naar Steef OLIEbull toernooi was weer ouderwets gezellig

Het jaarlijks terugkerende FF naar Steef OLIEbull toernooi beleefde afgelopen vrijdag zijn eerste lustrum want voor de vijfde keer werd dit beren gezellige dartstoernooi met leuke prijzentafel in Hummelo gehouden.

Het draait in dit dartstoernooi waaraan iedereen mee kan doen namelijk alleen maar om mikken op de bull, het midden van het bord of zo als in de volksmond veelal wordt gezegd mikken op de roos.

Er hadden zich een leuk aantal darters aangemeld voor het toernooi die er met elkaar een dolle boel van maakten. Het eind resultaat dit jaar was dat Harrie ten Holder de finale won van Stephan Gerritsen en verblijd werd met de hoofdprijs het verzorgen van het FF naar Steef OLIEbull aquarium met 2 goudvissen.

Winnaar van de B finale werd Jannick Koerhuis die met een bijzonder wijnpakket naar huis ging.

Gerard Limbeek, vorig jaar winnaar van de poedelprijs verbeterde zijn slechte prestatie door dit jaar met 54 bulls in de min opnieuw de poedelprijs te claimen.

Dankzij de sponsoren van dit toernooi, de Terborgse Wijncentrale, Sligro Doetinchem, Nettorama Didam, Jumbo ‘s Heerenberg, Darts4u en natuurlijk FF naar Steef die buiten wat leuke prijzen voor heerlijke oliebollen had gezorgd en wat later op de avond de deelnemers trakteerde op een heerlijk bittergarnituur, gingen alle deelnemers met een leuke prijs naar huis.

Een super geslaagde avond dus en de meeste deelnemers kunnen niet wachten tot dat de zesde editie van dit ludieke toernooi weer van start gaat.