Komende woensdag kunt u aanschuiven voor lasagne en donderdag voor onbeperkt erwtensoep eten

Deze week, bij ‘Eten wat de pot schaft’ twee menu’s die u niet missen mag. Woensdag eten we namelijk lasagne met stokbrood en kruidenboter en donderdag kunt u bij ons onbeperkt erwtensoep komen eten.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 27 november zetten we een lekkere lasagne op tafel met daarbij sla, stokbrood en kruidenboter. We sluiten de maaltijd af met iets lekkers.

Donderdag 28 november kunt u onbeperkt erwtensoep eten. Daarbij zetten we ook roggebrood en spek op tafel en ook is er een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 27 november  tot 12 uur die dag en voor donderdag 28 november eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 29 november rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

En heeft u al gereserveerd voor ‘Eten wat de Kerstpot schaft ! ‘

Ook dit jaar weer onze jaarlijks terugkomende traditie “Eten wat de Kerstpot schaft”. Gezellig met z’n allen genieten van een vier-gangen menu of heerlijk buffet in een feestelijk en sfeervol aangekleed café met stemmige achtergrond muziek.

Dit jaar zijn de dagen;

  • Woensdag 18 december
  • Donderdag 19 december
  • Woensdag 26 december, Tweede Kerstdag

Kosten voor of een vier-gangen menu of buffet bedragen € 22,50 per persoon (exclusief drankjes)

Wil je ook gezellig mee komen eten geef je dan tijdig op want vol is vol. Ook de groep “vaste ‘Eten wat de pot schaft’ eters”  dienen zich hiervoor op te geven!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09