Woensdag eten we huzarensalade met gebraden kippenpoot en donderdag een bal gehakt met witte kool à la crème

Ook deze week kunt u weer bij ons aanschuiven voor twee lekkere complete maaltijden. Komende woensdag eten we huzarensalade met gebraden kippenpoot gebakken aardappelen en appelmoes en donderdag een bal gehakt met witte kool à la crème en gekookte aardappelen.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 20 november vooraf een huzarensalade en de hoofdmaaltijd is een gebraden kippenpoot met gebakken aardappelen en appelmoes.

Donderdag 21 november eten we een bal gehakt met gekookte aardappelen en witte kool à la crème en als toetje Café Glacé

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 20 november  tot 12 uur die dag en voor donderdag 21 november eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 22 november rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09