Woensdag komt er kip kerrie op tafel en donderdag varkensrollade met roomsaus

Deze week kunt u tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ gezellig met ons mee eten. Op woensdag komt er kip kerrie met rijst en doperwten op tafel en donderdag serveren we varkensrollade met roomsaus en witlof met ham en kaas uit de oven.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 6 november eten we kip kerrie met rijst en doperwten en sluiten we de maaltijd af met een lekker nagerecht.

Donderdag 7 november staat op het menu varkensrollade met roomsaus plus witlof met ham en kaas uit de oven en frietjes. Ook hier sluiten we af met iets lekkers.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 6 november  tot 12 uur die dag en voor donderdag 7 november eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 8 november rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09