Deze week bij ‘Eten wat de pot schaft’; Sukade met rode kool en pasta met zalm en spinaziesaus

Ook deze week weer twee dagen lekker eten bij FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag eten we sukade met rode kool en donderdag uiensoep vooraf en dan pasta met een saus van spinazie en zalm.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 30 oktober zetten we sukade met rode kool en aardappelpuree op tafel en sluiten af met een lekkere pudding.

Donderdag 31 oktober krijg je vooraf uiensoep en het hoofdgerecht is pasta met een saus van spinazie en zalm

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 30 oktober tot 12 uur die dag en voor donderdag 31 oktober eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 1 november rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09