Eten wat de pot schaft deze week in het teken van het “Oktoberfest”

Passend bij  de tijd van het jaar deze week ‘Eten wat de pot schaft’ in het teken van het “Oktoberfest met op woensdag goulash met rijst en apfelstrudel met roomijs en donderdag een FF naar Steef schotel met verschillende soorten Duitse vleesgerechten.

We bouwen deze week dus gezellig ons eigen ‘Oktoberfest’ in het café en u bent van harte welkom!

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een  toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 23 oktober serveren we goulash met rijst als hoofdgerecht en apfelstrudel met roomijs en slagroom al nagerecht.

Donderdag 24 oktober beginnen we met goulashsoep en en het hoofdgerecht is een FF naar Steef schotel bestaande uit verschillende soorten Duitse vleesgerechten met daarbij gebakken aardappelen en warme groente.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 23 oktober tot 12 uur die dag en voor donderdag 24 oktober eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 25 oktober rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09