Kom woensdag ook genieten van huisgemaakte nasi en donderdag van pompoensoep en sukadelapje

Deze week weer 2 lekkere ‘Eten wat de pot schaft’menu’s. Woensdag komt er huisgemaakte nasi met saté op tafel en donderdag beginnen we met pompoensoep en een sukadelapje met aardappel/knolselderij puree en rodekool is het hoofdgerecht.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een  toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 16 oktober serveren we huisgemaakte nasi met saté en alles wat er nog meer bij hoort en sluiten af met een lekker toetje.

Donderdag 17 oktober krijgt u vooraf pompoensoep en de hoofdmaaltijd bestaat uit een sukadelapje met aardappel/knolselderij puree plus rodekool

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 16 oktober tot 12 uur die dag en voor donderdag 17 oktober eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 18 oktober rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09