Aanschuiven voor groentesoep en lasagne op woensdag en bal gehakt met spinazie op donderdag

Ook deze week kunt u tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ weer aanschuiven voor 2 smakelijke menu’s. Woensdag komt er groentesoep met lasagne op tafel en donderdag eten we een bal gehakt met spinazie.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een  toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 9 oktober krijgt u vooraf groentesoep en “the main course” is lasgane met sla stokbrood en kruidenboter

Donderdag 10 oktober eten we een oer Hollandse gehaktbal met daarbij gekookte aardappelen en spinazie. We sluiten de maaltijd af met een nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 9 oktober tot 12 uur die dag en voor donderdag 10 oktober eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 11 oktober rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09