Deze week Stimp Stamp op de woensdag en uiensoep en varkensfilet op de donderdag

De herfst is aangebroken dus is het weer tijd voor stamppot. Dus zetten we tijdens Eten wat de pot schaft op woensdag Stimp Stamp van rauwe andijvie en worst en spekjes op tafel en beginnen we donderdag met uiensoep met daarna varkensfilet met champignon roomsaus.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een  toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 2 oktober  heeft onze chef Stimp Stamp gemaakt. Een heerlijke stamppot van rauwe andijvie, aardappelen, verse worst, spekjes en jus. We sluiten de maaltijd ad met een lekker toetje.

Donderdag 3 oktober serveren vooraf uiensoep en is de hoofdmaaltijd varkensfilet met champignon roomsaus. Daarbij serveren we gemengde warme groente en gebakken aardappelen.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 2 oktober tot 12 uur die dag en voor donderdag 3 oktober eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 4 oktober rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09