Schuif deze week aan voor spareribs en saté op woensdag en courgettesoep en zalm op donderdag

U kunt deze week weer aanschuiven bij ‘Eten wat de pot schaft’ voor twee overheerlijke menu’s. Woensdag komen er spareribs en saté op tafel en donderdag courgettesoep vooraf en zalm met Hollandaisesaus als hoofdgerecht.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag  25 september  zetten we spareribs en saté op tafel met daarbij knoflook- en satésaus, frites en sla. De maaltijd wordt afgesloten met een toetje.

Donderdag 26 september serveren vooraf courgettesoep met stokbrood, kruidenboter en enkele andere sausjes. Het hoofdgerecht is zalm met Hollandaisesaus, peultjes en aardappel gratin.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 25 september tot 12 uur die dag en voor donderdag 26 september eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 27 september rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09