U kunt woensdag weer aanschuiven voor varkensrollade met roomsaus en donderdag eten we een koolschotel

De kermis is voorbij en het café is na een grondige beurt weer klaar voor wat komen gaat. En dat is woensdag en donderdag weer ‘Eten wat de pot schaft’met varkensrollade op woensdag en koolschotel op donderdag.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag  18 september  kunt u gezellig aanschuiven voor varkensrollade met roomsuaus country cubes en sla. We sluiten af met iets lekkers.

Donderdag 19 september serveren een koolschotel uit de oven met daarin kool, gehakt en aardappelen. Ook hier sluiten we af met een nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 18 september tot 12 uur die dag en voor donderdag 19 september eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 20 september rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09