Woensdag gaan we voor zalm en warme groente en donderdag eten we tomatensoep met een schnitzel

Een hoogstandje deze week bij Eten wat de pot schaft want woensdag eten we zalm met Hollandaisesaus. Donderdag maken we tomatensoep en een schnitzel met Stroganoffsaus.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag  28 augustus eten we zal met Hollandaisesaus en serveren daarbij warme groente en pommes Duchesse. We sluiten af met een lekker nagerecht.

Donderdag 29 augustus serveren we vooraf een tomatensoep en de hoofdmaaltijd is een schnitzel met Stroganoffsaus met daarbij frites en sla.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 28 augustus tot 12 uur die dag en voor donderdag 29 augustus eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 30 augustus rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09