Stoofvlees met gebakken aardappelschijfjes en een heerlijke kapucijners mix deze week op het menu

Kom deze week ook eens of weer gezellig met ons mee eten tijdens ‘Eten wat de pot schaft. Deze week serveren we woensdag stoofvlees met gebakken aardappelen en donderdag een heerlijke kapucijners mix.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 14 augustus zetten we stoofvlees op tafel met daarbij gebakken aardappelschijfjes en sla. We sluiten af met een lekker nagerecht.

Donderdag 15 augustus kunt u aanschuiven voor een heerlijke kapucijners mix met daarin gehakt, champignons, ui, maïs en kerrie. Ook hier weer een lekker toetje na

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 14  augustus tot 12 uur die dag en voor donderdag 15 augustus eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 16 augustus rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09