Woensdag aanschuiven voor rode kool met verse worst en donderdag een aardappelpannetje

Ook deze week weer ‘Eten wat de pot schaft’met op woensdag verse worst met rode kool en appelmoes en donderdag 8 augustus een kostelijk aardappelpannetje met o.a. krieltjes, stukjes vlees en prei.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 7 augustus komt er verse worst met rode kool op tafel. Daarbij serveren wij appelmoes en gekookte aardappelen. De maaltijd sluiten we af met iets lekkers.

Donderdag 8 augustus is er vooraf een champignonsoep en dan een kostelijk aardappelpannetje gemaakte van krieltjes, blokjes vlees, prei, champignons en spekjes. We serveren daarbij ook appelmoes.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 7  augustus tot 12 uur die dag en voor donderdag 8 augustus eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 9 augustus rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09