Woensdag lekkere nasi met saté en donderdag verse sperzieboontjes

Weer twee smakelijke ‘Eten wat de pot schaft’ menu’s voor deze week. Woensdag komt er huisgemaakte nasi met saté op tafel en donderdag beginnen we met tomatensoep en het hoofdgerecht is een gehaktbal  verse sperzieboontjes.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 31 juli kunt u aanschuiven voor huisgemaakte nasi met daarbij saté en alles wat er zoal bijhoort. Een lekker nagerecht maakt deze maaltijd compleet

Donderdag 1 augustus beginnen we met tomatensoep en het hoofdgerecht is een gehaktbal met daarbij gekookte aardappelen en verse sperzieboontjes.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 31 juli tot 12 uur die dag en voor donderdag 1 augustus eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Let op:  Uw reservering zien we niet eerder dan aankomende dinsdagavond. U krijgt dan ook iets later antwoord dan dat u van ons bent gewend.

En ook komende vrijdag 2 augustus rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09