Deze week eten we woensdag groentesoep met pastasalade en donderdag huisgemaakte shaslick

Twee lekkere zomerse gerechten staan deze week op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag beginnen met een groentesoep en dan 2 soorten pastasalade als hoofdgerecht. Donderdag is er huisgemaakte shaslick met frites.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 24 juli is het voorgerecht groentesoep en de hoofdmaaltijd twee soorten pastasalade met stokbrood en kruidenboter. De ene maaltijdsalade is er een van kipfilet, appel, mandarijn en walnoot. De andere salade wordt gemaakt van zon gedroogde tomaat, chorizo en augurk.

Donderdag 25 juli  kunt u aanschuiven voor huisgemaakte shaslick met daarbij frites en sla. We sluiten de maaltijd af met een toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 24 juli tot 12 uur die dag en voor donderdag 25 juli eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Let op:  Uw reservering zien we niet eerder dan aankomende dinsdagavond. U krijgt dan ook iets later antwoord dan dat u van ons bent gewend.

En ook komende vrijdag 26 juli rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09